Nieuws 21742918_924070194414787_8565525507716389863_n

Gepubliceerd op maart 5th, 2018 | door admin

0

Nitro Darts Sneek verliest topduel in Mariahout

Mariahout | In de twaalfde speelronde hoofdklasse Superleague of Darts stond een prachtig affiche op het programma met koploper Mariahout die in eigen huis nummer twee Nitro Darts Sneek ontving. De wedstrijd had met een bijna volledig Belgisch Mariahout iets weg van een interland België tegen Nederland. Er was met een onderling verschil van drie punten veel om voor te spelen. De scoreverloop swingde heen en weer. De Snekers namen brutaal een 0-2 voorsprong, maar zagen na een 2-3 tussenstand de wedstrijd uit handen glippen. Het initiatief kwam in handen van Mariahout die dit solide uitspeelden. De drie punten bleven met een 6-4 einduitslag in Mariahout.

Na een 6-9 overwinning in de Round Robin was Rick Hofstra met 3-4 te sterk voor Andy Baetens die nog altijd het single klassement in de hoofdklasse aanvoert. Deze geweldige opsteker kon helaas geen glans bij gezet worden aangezien Zwart een matchdart tegen Sven Verdonck onbenut liet voor een 4-2 overwinning en de wedstrijd door middel van een beslissende leg verloren zag. Frans van der Weit verloor afgetekend met 4-0 van Geert de Vos. De Snekers namen toch weer een voorsprong door dat Jan Dekker met 1-4 won van Davy van de Zande.

In de koppelronde ging het mis met maar één winstpartij die door Dekker en invaller Wieger Boonstra binnen gehaald werd. Boonstra kwam namens Zwart aan de oche, die eerder met Dekker een 3-1 nederlaag niet kon voorkomen. Hofstra en Van der Weit hadden in het eerste en laatste koppel een beslissende leg nodig om de winst te kunnen grijpen. Helaas was het onfortuin aan Sneker zijde. De meervoudig landskampioen uit Mariahout bleken toch dodelijker op de beslissende momenten.

Dekker kon een gelijkspel bewerkstelligen, maar trof een ontketende Baetens. Een 4-1 was het gevolg en maakte aan alle illusies een einde. Mariahout staat nu zes punten los op de Snekers. De Snekers die nummer drie Weert dichter bij zag komen nadat ze met 8-2 te sterk waren voor Wapenveld. Hekkensluiter Wevershoof zal 24 maart 2018 de volgende tegenstanders zijn van Nitro Darts Sneek wanneer de competitie weer hervat wordt.


Over de auteurReageren is niet meer mogelijk.

Naar boven ↑
  • DartGids

  • maart, 2018

    Sorteeropties
    25mar11:00- 18:007e NDB Ranking | Open Delft
  • Volg DartIndex

           

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten