Nieuws 21742918_924070194414787_8565525507716389863_n

Gepubliceerd op februari 26th, 2018 | door admin

0

Nitro Darts Sneek imponeert tegen Weert Sneek

In de elfde speelronde hoofdklasse Superleague of Darts werd de nummer drie van de competitie in eigen huis ontvangen. De tegenstander uit Weert zag een volledig Nitro Darts Sneek met Jan Dekker, Danny Noppert, Rick Hofstra en Frans van der Weit in de gelederen een bijna perfecte partij aan de oche ten toon spreiden. De Weertenaren konden pas bij een 8-0 tussenstand de eer redden met een koppeloverwinning. De Snekers handhaven een tweede positie op de ranglijst. Een verschil van zes punten werd opgebouwd met de nummers drie doordat Tilburg ook verrast werd tegen Ermelo. Koploper Mariahout, tegenstander van volgende week, kende geen problemen met Eindhoven.

Door het ontbreken van internationale verplichtingen konden Nitro Darts Sneek voor de tweede keer dit seizoen een complete opstelling presenteren. Het resulteerde in een uitstekende reeks partijen te starten met een 9-3 overwinning in de Round Robin die eigenlijk al met 9-1 beslist had kunnen worden.

Alle singles werden door de Snekers gewonnen. De victorie van Hofstra op Davyd Venken was gelijk een hele belangrijke opsteker voor de Snekers. De Belg Venken was vandaag de beste speler aan de kant van Weert met elf maximale scores van 180. Hofstra was desondanks met 4-3 te sterk. Noppert wist met dezelfde cijfers te winnen van Paul Wacanno die zich een beetje liet verassen, maar uiteindelijk op het juiste moment zijn perfecte niveau kon spelen. Dekker had weinig problemen met Jannick Vankan met een 4-2 winst en Van der Weit incasseerde tot slot de miste tegen legs door met 4-1 te winnen van Rick Veugelers.

Het op PDC niveau acterend topkoppel Dekker en Noppert begonnen de koppels. Ze kwamen gelijk 0-2 achter tegen Venken en Vankan, maar wisten het tij te keren resulterende in een 3-2 zege. Hofstra en Van der Weit gingen met een 3-1 overwinning aan de haal tegen Veugelers en Wacanno. Veugelers werd na de partij gewisseld door Patrick Obroek die samen met Wacanno met 3-0 werd verslagen door Dekker en Noppert. De eer werd namens Weert door Venken en Vankan gered door 0-3 te winnen van Hofstra en Van der Weit.
De solo was een klasse partij die tussen Noppert en Venken gespeeld werd. De wedstrijd had een beslissende leg nodig om een winnaar aan te wijzen. Noppert was de gelukkige en bracht de einduitslag op 9-1 overall.

Volgende week reist Nitro Darts Sneek af naar Mariahout door de strijd aan te gaan met de koploper. Een maand van uitersten als de Snekers in een daaropvolgende wedstrijd op 24 maart 2018 de hekkensluiter in eigen huis ontvangt.


Over de auteurReageren is niet meer mogelijk.

Naar boven ↑
  • DartGids

  • februari, 2018

    Sorteeropties

    Geen evenementen

  • Volg DartIndex

           

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten