Nieuws Noppert (3)

Gepubliceerd op januari 11th, 2018 | door admin

0

Noppert buigt voor McGeeney

Danny Noppert is in de tweede ronde van het BDO WK uitgeschakeld. De Fries, die vorig jaar de finale haalde, verloor met 4-1 van Mark McGeeney.

De wedstrijd begon uitstekend voor Noppert. Hij pakte meteen de eerste leg af van McGeeney en won de eerste set met 3-1. De nummer 1 van de BDO liet het daar niet bij zitten, want in de tweede set pakte hij de eerste leg af van de Nederlander dankzij een 160-finish. De tweede set werd vervolgens met alle moeite binnengesleept door de Engelsman. Na acht gemiste pijlen op de dubbel was het pas raak: 1-1.

Nadat McGeeney de derde set won via een 120-finish, bleek de vijfde leg in de vierde set een breekpunt. Noppert miste de grote 18 om via tops de stand in sets weer gelijk te kunnen trekken. McGeeney profiteerde en kwam op een 3-1 voorsprong. In de vijfde set zette ‘The Gladiator’ zichzelf op matchpoint dankzij een knappe 127-finish via de bull. Hij maakte daarna geen fouten en stuurde de Fries naar huis.

De uitschakeling kan zomaar betekenen dat we Noppert volgend jaar niet terug zien op Lakeside. Noppert gaf aan dat hij gaat proberen om een tourcard bij de PDC te bemachtigen volgende week. ”Niet getreurd allemaal. Ik ga volgende week Q-school gooien voor de PDC.”

Foto: Evert Zomer


Over de auteurReageren is niet meer mogelijk.

Naar boven ↑
 • DartGids

 • januari, 2018

  Sorteeropties
  12jan19:30- 23:55Nitro Darttoernooi
  14jan14:00- 21:00Nitro Darttoernooi
  21jan11:00- 18:005e NDB Ranking #5 Open Rotterdam
  26jan20:00- 23:55Open Oosternijkerk
  27jan20:00- 20:003e Herenranking met kans op Winmauticket
  28jan12:00- 12:005e FDB Rankingtoernooi met jeugd
 • Volg DartIndex

         

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten